Muzieklessen

In Súdwest Fryslân verzorg ik muzieklessen via Kunstencentrum Atrium, Sneek. Daarnaast geef ik privé lessen in mijn praktijk STER muziek & onderwijs.
Er zijn verschillende cursussen aan voor kinderen en volwassenen, maar ook voor scholen (basis- en voortgezet onderwijs) en muziekscholen:

Instrumentale muzieklessen – Privé of in groepsverband. Lessen op maat, aangepast aan de wens en het niveau van de leerling.

Muzieklessen via de muziekvereniging – de muzieklessen worden georganiseerd in samenwerking met muziekvereniging. Dit kan gaan om sectierepetities, groepscoaching, workshops, maar ook individuele lessen.

Ensembles
– voor de muzikant die graag samenspeelt is er de mogelijkheid tot een ensemble-workshop, zoals een saxofoon-ensemble en trombone-ensemble

Co-teaching met een methode
– voor Kunstencentrum Atrium en Ateliers Majeurs verzorg ik muzieklessen in het basisonderwijs met doorlopende leerlijn van groep 1 t/m 8. Hierbij coach ik de groepsleerkracht om ook zelf de muzieklessen te geven, zodat muziek een onderdeel van het onderwijs wordt. Ik maak gebruik van de methode 123ZING.

Opfriscursus
– speel je al jaren en heb je behoefte om “opgefrist” te worden? Een nieuwe stimulans? Dan is de opfriscursus misschien iets voor jou: een eenmalige lessenserie van 8 keer. 

Cursus “Van blad zingen”
– leer van blad zingen door de kennis van de muziektheorie in de praktijk te gebruiken. Voor koorzangers die niet afhankelijk willen zijn van het voorzingen van de dirigent.

Theorielessen
– in mijn muzieklessen behandel ik de theorie en gehoortraining aan de hand van de praktijk, zodat deze niet los van elkaar komen te staan. Het is mogelijk op aparte theorielessen te nemen, ook als je geen praktijklessen bij mij volgt.

Muziekexamens
– wil je je muziekexamen (A, B, C en D) doen? Dat kan. Het bestaat uit de onderdelen theorie en praktijk en voldoet aan de landelijk vastgestelde eisen voor HaFaBra.

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis proefles!