Basiscursus Blokfluit

Basiscursus Blokfluit 

Je houd van muziek en kunt bijna niet stil blijven staan als er een vrolijk deuntje uit de radio komt! En soms word je helemaal rustig van binnen bij het horen van mooie muziek. Het liefst zou je op een muziekinstrument zélf deze muziek willen spelen…. 

Kom dan meedoen in de basiscursus Blokfluit. Je kunt al beginnen vanaf 5 jaar!! 

In de eerste basiscursus leer je spelenderwijs muziek maken en noten lezen, alleen of samen met vriendjes. Een stevige basis voor een eventuele keuze voor een ander instrument óf een verdere verdieping in het blokfluitspelen. 

Waarom blokfluit? Een blokfluit is allang niet meer dat saaie instrument van vroeger, toen je nog op muziekles móest. Het is één van de oudste instrumenten en bestond al in de prehistorie! Met de nieuwste methodes is de blokfluit een volwaardig, leuk en spannend instrument! Kinderen kunnen er al vrij snel leuke liedjes op spelen en ontwikkelen op een goede manier gevoel voor ritme, melodie en ademhaling.
Wanneer en wat kost het? De basiscursus bestaat uit 10 lessen en de eerste groep is gestart in september. Nieuwe leerlingen kunnen op elk gewenst moment beginnen. Het tijdstip wordt in overleg vastgesteld. Bij genoeg deelname kan er in een groep gestart worden. De eerste les is om te proberen en dus gratis, zonder verplichtingen! De cursus kost € 78,50 incl. instrument en lesmateriaal.